Här hittar du andelar inom
V75, V86, GS75, V64, V65, V4, TOP7 och BIG9 spelen

Andelarna öppnas: måndagar kl 12:00

Starttid: lördagar kl 16:20 – Avvikelser kan förekomma

V75 alla lördagar ibland extra omgångar

Vanligtvis startar V75 på lördagar 16.20 vilket också är spelstopp för omgången.
Utöver det arrangeras V75 vid cirka 20 tillfällen på olika dagar under veckan, i samband med större travevenemang under året.

Grundförutsättningarna för V75 är att hitta vinnarna i sju V75-avdelningar. Potten fördelas sedan mellan de som fått sju, sex och fem rätt på sina kuponger.

Du kan välja hur många hästar du vill i varje avdelning – från en häst (så kallad spik) eller att ta med alla hästar.
Ju fler hästar du väljer, desto större blir systemet och desto högre blir priset.

Varje rad, det vill säga varje vald häst i var och en av de sju avdelningarna, kostar 50 öre.
Multiplicera antalet hästar i de sju avdelningarna med varandra och multiplicera sedan det med 0,50 kronor för att få fram vad spelet kostar

Prispoolen fördelas mellan de som har sju, sex och fem rätt. 40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna.

Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

Eftersom vinnande kuponger delar på utbetalningen varierar vinsterna på V75.

Vinner enbart betrodda hästar under en V75-omgång gör det att många har alla rätt och utdelning blir relativt låg.
Om det däremot vinner några skrällar i loppen gör det att färre människor lyckas pricka sju rätt vilket gör att utdelningen för sju rätt skjuter i höjden och hamnar i miljonklassen.

Rekordutbetalningen hittills skedde den 27:e februari 2010 på Axevalla då en ensam vinnare med sju rätt vann dryga 67 miljoner kronor.

Andelarna öppnas: fredagar kl 12:00

Starttid: onsdagar 20:30 – Avvikelser kan förekomma

V86 onsdagar ibland extra omgångar

V86 startades den 30 november 2011 på Solvalla. Tanken från början var att V86 skulle ersätta V64 på onsdagar under tio veckor men när perioden var över insåg vi att detta var vad våra spelare ville ha och valde att permanenta V86.

Idag har V86 blivit ett av de mest populära spelen hos ATG och omsätter ca 18-20 miljoner kronor per vecka.

De onsdagar som det är Onsdag Xpress startar V86 20.30. På sommaren är det uppehåll för Onsdag Xpress och V86 körs endast på en bana. Starttiden för V86 är då 19.20, vilket också är spelstopp för omgången.
Med Onsdag Xpress menas att man delar V86-tävlingarna mellan två olika banor. Det är fyra banor som deltar: Solvalla, Åby, Jägersro och Bergsåker. Solvalla kör varje onsdag gemensamt med någon av de tre andra banorna.

 

Grundförutsättningarna för V86 är att hitta vinnarna i åtta V86-avdelningar. Potten fördelas sedan mellan de som fått åtta, sju, och sex rätt på sina kuponger.

 

Du kan välja hur många hästar du vill i varje avdelning – från en häst (så kallad spik) till att ta med alla hästar. Ju fler hästar du väljer, desto större blir systemet och desto högre blir priset.

För att få fram antalet rader i ditt system multiplicerar du antalet hästar i de åtta avdelningarna med varandra. Detta multiplicerar du sedan med 0,25 kronor för att få fram vad spelet kostar.

I exemplet ovan har vi börjat med två spikar i avdelning 1 och 2, fyra hästar i avdelning 3, fem hästar i avdelning 4, åtta hästar i avdelning 5, två hästar i avdelning 6 och spik i avdelning 7 och 8.

Detta ger oss ett spel på 320 rader (1 x 1 x 4 x 5 x 8 x 2 x 1 x 1 = 320).

Om en eller flera av dina hästar inte kommer till start får du automatiskt in reservhästar: Antingen de du valt själv och fyllt i på din kupong eller enligt insatsfördelningen vid speltillfället. Vid fler än två strukna hästar tilldelas tredje reserv och över enligt den insatsfördelning som gäller vid spelformens stängning.

Prispoolen fördelas mellan de som har åtta, sju och sex rätt. 40 % av potten går till åttorna, 20 % till sjuorna och 40 % till sexorna. Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 6 och/eller 7 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V86-omgång.

Eftersom vinnande kuponger delar på utbetalningen varierar vinsterna på V86. Vinner enbart betrodda hästar under en V86-omgång gör det att många har alla rätt och utdelning blir relativt låg. Om det däremot blir några skrällar i loppen kommer färre lyckas få alla rätt vilket gör att utdelningen för åtta rätt skjuter i höjden

Andelarna Öppnas: tisdagar kl 12:00

Starttid: söndagar kl 15:00 – Kan vara både galopp och trav

Söndagar

Grand Slam 75 är storspelet på söndagar där du kan vinna 10 miljoner kronor om du är ensam vinnare med 7 rätt.
Grand Slam 75 körs på söndagar, undantaget när det är V75 på söndagar. Starttiden är 15.00 och den sista avdelningen är i mål cirka 17.10, vilket innebär att allt avgörs på drygt 2 timmar. Du följer tävlingarna live på ATG.se eller i Kanal 12 från kl. 14.30.

Grundförutsättningarna för Grand Slam 75 är att hitta vinnarna i sju avdelningar.
Potten fördelas mellan de som fått 7, 6 och 5 rätt på sina kuponger.

Lyckas du bli ensam vinnare på Grand Slam 75 vinner du minst 10 mkr då tävlingen avgörs på en svensk travbana och minst 5 mkr då tävlingen avgörs på galopp eller utländsk travbana.

Du kan välja hur många hästar du vill i varje avdelning – från en häst (så kallad spik) till att ta med alla hästar. Ju fler hästar du väljer, desto större blir systemet och desto högre blir priset.

Varje rad, det vill säga varje vald häst i var och en av de sju avdelningarna, kostar 1 krona.

Multiplicera antalet hästar i de sju avdelningarna med varandra för att få fram vad spelet kostar.

I exemplet ovan har vi valt tre hästar i GS75-1, en häst i GS75-2 och GS75-3, fem hästar i GS75-4, en häst i GS75-5, fem hästar i GS75-6 och två hästar i GS75-7.
Detta ger oss: 3 x 1 x 1 x 5 x 1 x 5 x 2 = 150 rader á 1 krona = 150 kronor

 

Om en eller flera av dina hästar inte kommer till start får du automatiskt in reservhästar: Antingen de du valt själv och fyllt i på din kupong eller enligt insatsfördelningen vid speltillfället. Vid fler än två strukna hästar tilldelas tredje reserv och över enligt den insatsfördelning som gäller vid spelformens stängning.

 

Du kan välja att spela endast för 7 rätt (GS7). Vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 7 rätt. Observera att du inte får någon utdelning för 6 och 5 rätt vid GS7.

 

Prispoolen fördelas mellan de som har 7, 6 och 5 rätt, där 40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna.

Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en Jackpot till nästkommande Grand Slam 75-omgång.

Eftersom vinnande kuponger delar på utbetalningen varierar vinsterna på Grand Slam 75. Vinner enbart betrodda hästar under en Grand Slam 75-omgång gör det att många har alla rätt och utdelning blir relativt låg.

Om det däremot vinner några skrällar i loppen gör det att färre människor lyckas pricka 7 rätt vilket gör att utdelningen för 7 rätt skjuter i höjden och hamnar i miljonklassen.

 

Grand Slam 75 skiljer sig från våra övriga streckspel i hur jackpotpengarna fördelas i nästkommande omgång. Istället för att jackpoten endast går till den högsta vinstgruppen (7 rätt) fördelas jackpotpengarna i Grand Slam 75 ut på alla de tre vinstgrupperna enligt följande fördelning: 5 rätt 40%, 6 rätt 20% och 7 rätt 40%.

Öppnar: kl 21:30 kvällen innan start

Starttid: kl 19:30 vardagar, söndagar 12:20

Мåndagar, tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar

V64 introducerades för första gången 1999.

Här tittar vi på grunderna till spelet och går igenom det du som nybörjare behöver veta för att komma igång med V64

Grundförutsättningarna för V64 är att hitta vinnarna i sex V64-avdelningar. Potten fördelas sedan mellan de som fått sex, fem och fyra rätt på sina kuponger.

 

Du kan välja hur många hästar du vill i varje avdelning – från en häst (så kallad spik) eller att ta med alla hästar. Ju fler hästar du väljer, desto större blir systemet och desto högre blir priset.
Varje rad, det vill säga varje vald häst i var och en av de sex avdelningarna, kostar 1 krona. Multiplicera antalet hästar i de sex avdelningarna med varandra för att få fram vad spelet kostar.

Exempel: om du valt två hästar i vart och ett av de sex avdelningarna blir uträkningen alltså 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 64 rader x 1 kr = 64 kronor. Samma princip gäller om du valt olika antal hästar i varje lopp: 2 x 4 x 3 x 1 x 6 x 3 = 432 rader x 1 kr = 432 kronor

Om en eller flera av dina hästar inte kommer till start får du automatiskt in reservhästar: Antingen de du valt själv och fyllt i på din kupong eller enligt insatsfördelningen vid speltillfället. Vid fler än två strukna hästar tilldelas tredje reserv och över enligt den insatsfördelning som gäller vid spelformens stängning.

 

Du kan välja att spela endast för 6 rätt (V6). Vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt. Observera att du inte får någon utdelning för 5 och 4 rätt vid V6

 

Prispoolen fördelas mellan de som har sex, fem och fyra rätt. 40 % av potten går till sexorna, 20 % till femmorna och 40% till fyrorna. Om ingen får 6 rätt eller att väldigt många träffar 5 eller 4 vinnare och utdelningen blir lägre än 7 kronor går pengarna till en jackpot enligt följande schema:

– V64 måndag —> V64 tisdag
– V64 tisdag —> V64 torsdag
– V64 torsdag —> V64 fredag
– V64 fredag —> V64 måndag
– V64 galopp söndag —> V64 galopp söndag

Eftersom vinnande kuponger delar på utbetalningen varierar vinsterna på V64. Vinner enbart betrodda hästar under en V64-omgång gör det att många har alla rätt och utdelning blir relativt låg. Om det däremot vinner några skrällar i loppen gör det att färre människor lyckas pricka sex rätt och utdelningen skjuter i höjden.

Andelarna öppnas mellan 1–3 dagar innan start

Starttiderna kan variera, samt speldagarna men som regel är det torsdagar kl. 18:55, fredagar kl.12:45, lördagar kl.19:40 och söndagar 18:15.

V65 är den mest klassiska spelformen i ATG:s utbud av spel på trav. Den första tävlingsdagen var den 18 augusti 1974. Loppen kördes då på Solvalla. Under närmare 20 år var V65 sedan ATG:s stora flaggskepp och spelformen arrangerades varje lördag som veckans huvudevenemang på tävlingsschemat. Sedan införandet av V75 har V65 dock tappat i status. Tävlingar för V65 arrangeras emellertid fortfarande upp till en handfull gånger varje vecka.

Spelidén i V65 är att pricka vinnare ekipaget i sex avdelningar. Vinster betalas ut för 6 rätt respektive 5 rätt. Radpriset är en krona.

Speldag: Upp till 5 gånger per vecka
Utdelning: 6 och 5 rätt
Utbetalningsprocent: 65%
Radpris: 1 kr

Vi säljer andelar till samtliga V65 omgångar.

Lägsta insatsen på V65 är 1 kr. Då streckar du ett ekipage i var och en av de sex avdelningarna. Det finns ingen egentlig begränsning för hur mycket du totalt kan satsa per omgång.

V65 betalar ut vinster på 6 rätt respektive 5 rätt.

65% av omsättningen betalas tillbaka i form av vinster, där vinstfördelningen är 50 procent på 6 rätt och 50 procent på 5 rätt. Vissa av våra andelar spelar endast V6. Om du då får just 6 rätt vinner du 2 gånger den normala utdelningen.

Om det inte finns en enda kupong med 6 rätt för en spelomgång, alternativt om utdelningen på 6 rätt är under 20 kr, kommer vinstpotten att flyttas till nästa veckas omgång.

V4 är en av ATG:s dagliga spelformer på trav. Vissa dagar kan vi ha möjlighet att placera spel på upp emot sex olika V4-omgångar

Spelidén för V4 är att pricka rätt vinnare i fyra avdelningar. Om det inte finns någon kupong med fyra rätt fördelas vinsterna i stället över de kuponger som har tre rätt.

Speldag: Varje dag (ofta flera gånger)
Utdelning: 4 rätt
Utbetalningsprocent: 75%
Radpris: 2 kr

V4 kan du spela på nätet, hos oss på Vinstsidan.

Att spela en rad, det vill säga ett ekipage i var och en av de fyra avdelningarna, kostar 2 kr. Du kan välja precis hur många hästar du vill i respektive avdelning.

V4 avgörs varje dag, inte sällan både fyra och sex gånger. Nästan varje dag avgörs en omgång på morgonen sedan fortsätter under hela dagen fram till kvällen.

Du vinner om du får 4 rätt. Om det visar sig att det inte finns någon kupong med 4 rätt fördelas i stället vinst potten på de kuponger som har 3 rätt. Det sker dock mycket sällan, så i 99% av fallen krävs 4 rätt för vinst.

V4 tillhör den grupp av ATG:s spelformer som har en återbetalning på 75%. Övriga spelformer i den gruppen är V3, Trio och Dagens Dubbel.

En majoritet av omgångarna körs på större travbanor, men under sommarmånaderna kan även mindre banor som Rättvik, Karlshamn och Hoting vara värdar för V4. Plus att det väldigt ofta är internationella spel från Australien, Sydafrika, USA, Norge, Danmark, Frankrike och Hong Kong vissa omgångar är det trav, det finns också omgångar med galopp.

Top 7 är en enkel men spännande spelform. Utmaningen är att pricka de sju första hästarna i ett lopp (V75-5) i korrekt ordningsföljd. Spelstopp är lördagar 17:50 men kan även förekomma på extra V75 omgångar. Man har möjlighet att vinna väldigt stora pengar för små insatser. Man får utdelning på 2–7 rätt men måste alltid ha rätt första och andra häst.

spel för BIG 9
ATG, Svenska spel

Andelarna Öppnas: onsdagar

Starttid: lördagar kl 16:00 – Fotboll från Europeiska toppligor

Lördagar (vanligtvis)

Big 9 är ett nytt poolspel på fotboll från spelbolaget ATG.

Big 9 kommer spelas på lördagar men kan även vara andra dagar i veckan och det kommer vara en kupong med nio av de största matcherna för helgen. I Big 9 får spelarna sätta ut de klassiska tecknen 1X2 precis som hos exempelvis klassiska Stryktipset som är motsvarigheten hos spelbolaget Svenska Spel. Den stora skillnaden är inte antalet matcher utan att du även ska välja över eller under 2.5 mål på varje match.

Man har även ett WILDCARD som man kan placera på en av matcherna = att man tippar 8 matcher av dom totalt 9.

9,8 och 7 rätt ger utdelning
ANMÄL ER TILL VÅRT NYHETSBREV
Här får du speltips och annan rolig och trevlig information.