Här hittar du andelar inom
Stryktips, Europatips, Topptips, High Five, Powerplay och Bomben

Lördagar

Start kl 16:00
Stryktipset är en produkt hos spelbolaget Svenska spel som går ut på att tippa 1, X eller 2 (hemmaseger, oavgjort, bortaseger) i 13 fotbollsmatcher, främst hämtade från Sverige och England. Namnet kommer av att man från början strök de matchresultat som man inte trodde på. För att vinna pengar måste man minst ha 10 av 13 rätta tippningar. Om vinstsumman per rad understiger 15 kronor uteblir utdelning, och summan överförs till nästa dragning. Detta händer ganska ofta på 10 rätt, och i enstaka fall även på 11 rätt.

Ons, Söndagar
avvikelser kan förekomma

Start: Olika tider
Europatipset som spelform Europatipset är en spelform som liknar stryktipset väldigt mycket och där du ska tippa 13 matcher om det blir hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Matcher är dock inte utvalda som på stryktipset utan här tar man med matcher från ligorna i Europa mestadels i Italien, Spanien och England i till exempel Championship, Premier League, Bundesliga, Allsvenskan, Europa League, Champions League och Superettan. Det kan bli utdelning från 10 rätt och upp till 13 rätt. Såklart påverkas utdelningen av hur mycket som totalt spelats för samt hur många som har spelat på spelformen.

Varje dag

Start: Olika tider
Topptipset är ett form av poolspel från Svenska Spel, som passar perfekt för alla poolspels-sugna och fotbollstokiga spelare. Topptipset presenterar en kupong mer eller mindre dagligen, där du som spelar ska navigera rätt bland åtta fotbollsmatcher. Du spelar genom att tippa 1, X eller 2, och för att ta hem en vinst krävs att du har alla rätt. Med en omsättning som titt som tätt stiger över två miljoner, finns det mycket goda möjligheter till fin utdelning på Topptipset.

Alla dagar under hockey säsong

Start: Olika tider
PowerPlay, eller PP som det också kallas, är en efterlängtad spelform hos SvenskaSpel och för andelsspel, där man får en blandning av stryktipset och oddset. Här är det ett mindre antal matcher som ska tippas än på t.ex. stryktipset. 8 matcher ska analyseras och tippas med ett 1×2 upplägg. Matcherna plockas i olika grad från SHL, NHL, KHL, HockeyAllsvenskan, HockeyEttan samt diverse europeiska ligor och cuper.

Spelformen har funnits länge hos Svenska Spel men är från början ett uttryck för när ett hockeylag får spela med en man mer på banan p.g.a. utvisning av spelare i motståndarlaget. Det är alltså ett uttryck från ishockeyn och därför är det också hockeymatcher som ska tippas.

Varje dag

Start: Olika tider
High Five är alltså ett nytt poolspel från Svenska Spel. High Five är ett skin på franska spelformen quinté som dagligen omsätter mångmiljonbelopp och gäller ett specifikt franskt lopp på trav eller galopp. High five kommer köras varje dag och utdelningarna kommer ske för 3-5 rätt. Potterna är väldigt höga.

Varje dag

Start: Olika tider
Bomben är en spelform hos Svenska Spel där du ska tippa rätt matchresultat i tre eller fyra matcher i varierande sporter. Du måste pricka rätt slutresultat i varje match inte inte bara tippa vinnaren. Du kan spela själv eller köpa andelar i andras spel.

ANMÄL ER TILL VÅRT NYHETSBREV
Här får du speltips och annan rolig och trevlig information.