Våra spelläggare

Här hittar ni alla tipsters och deras andelar, klicka på namn eller bild för att hitta respektive spelläggares aktuell andelar!

Halloj!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Hej alla!

Marie Wannebrant heter jag och jag älskar allt med trav. Jag har spelat på ATG tillsammans sen februari 2020, och det har gått väldigt bra :)

Jag har sen augusti 2020 spelat in över 23 miljoner till mina andelsköpare och jag har som mål att vara ensam om hela potten som jag vart väldigt nära ett par gånger.

Nedan finns länkar till tidningsartiklar om ni vill läsa lite om mina större vinster.

Mina hemmabanor är Axevalla/Åby och Mantorp.

Några av mina större vinster

– 31/12 2020 –

5 188 862 kr , 518 886kr/andel
(näst största ombudsvinsten per andel på V75)
Wannebrants MEGA 2100kr/andel

– 2/8 2020 –

3 037 923 kr , 253 160kr/andel
(Största ombudsvinsten per andel på GS75)
Wannebrants X12 299kr/andel

– 15/8 2020 –

424 896 kr , 42 489kr/andel
Wannebrant unik 550kr/andel

– 17/1 2021 –

556 591 kr , 55 659kr/andel
Wannebrant unik BIG 1000kr/andel

– 5/6 2021 –

989 894 kr , 98 989kr/andel

– 21/8 2021 –

306 258 kr , 30 625kr/andel

Hoppas ni vill hänga med och spela med mig så jagar vi fler miljoner tillsammans // Marie

Tjena!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Hej alla!

Joakim Widén heter jag och har under sista 3 åren spelat andelsspel inom både trav och sportspel. Jag har väldigt många gånger under dom här åren spelat in mest i Sverige per omgång. På trav har jag under denna tid spelat in totalt 87 miljoner till mina andelsköpare.

Några roliga vinster:

-Största andelsvinsten på V75 är 5 354 089kr/535 408kr andelen. (Widens unika 2100kr/andelen)
-Widens lilla V75, 100 kr andelen har spelat in 51 088kr per andel
-Widens lilla V86, 100kr andelen har spelat in 48 873 kr per andel
-Widens 2 spikar V64 129kr andelen har spelat in 68 014kr per andel (Sveriges största V64 vinst via ombud 2 312 476kr)

Mina andelar kommer att finnas i alla prisklasser så det passar alla plånböcker, jag kommer också att spela andelar tillsammans med andra spelläggare.

Hej alla!

Klicka på vårat namn eller loggan ovan för att hitta våra andelar.

Hej alla!

Vi har ett antal ggr blivit omnämnda som Sveriges hetaste trav par, tillsammans har vi spelat in över 110 miljoner. Så det ligger nog lite sanning i det omnämnandet. Det finns troligtvis ingen konstellation som spelat in över 110 miljoner tillsammans sista 3 åren i Sverige….
Vi har ett antal vinster över 5 miljoner var, största enskilda vinst är över 13,7 miljoner.
Marie utgår alltid efter sin rankning av loppen och Jocke efter sin rankning. Vi hoppas att detta vinnande koncept ska ge många fina vinster på denna andelen. // Jocke och Marie

Tjenixen!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Välkommen till Mig!

I travkretsar tidigare mer känd som TravPelle, som ägnat tusentals timmar under flera år till att bygga travsystem på diverse travsidor samt spelombud. Av mig får ni roligt utmanade och spelvärda system, och vi kommer aldrig sluta jaga en hela tiden större vinst. Genom åren har jag lyckats spela in stora summor, men ännu inte en sjusiffrig, så den ser vi till att jaga tillsammans. Utöver mitt fanatiska travintresse så lagar jag mat, rättare sagt så grillar jag. Det är nämligen så att jag är BBQ-mästare, topplacerad i Europamästerskap samt prisbelönt kock och krögare. Vilket förklarar mina lagnamn en del. Är ni sugna på att jaga pengar med mig, då föreslår jag att ni hugger någon av mina andelar, nu jobbar vi in lappen!

För mera info se klipp nedan:

Hej hej!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Hej!

Carina heter jag och är sambo med Stefan Hultman sedan 36 år tillbaka. Kallas för ”Hultmans högra hand”, lite har man nog snappat upp genom åren. Ska bli jättespännande att få spela med Marie & Jocke som är Sveriges bästa spelläggare. Har själv haft hästintresse sedan 5 års ålder, så helt novis är jag inte. Önskar Er alla som vill spela med mig lycka till! Kram Carina

Titta gärna på min Youtube presentation:

Hallå eller!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Hej!

Jag heter Teddy Markström och är en genuin Göteborgare som sen 2006 är bosatt i Sandviken. Jag har ett stort intresse av trav sen många år och har varit spelläggare i tre butiker i Sverige för en tid sedan och följer travet regelbundet. Min bakgrund som fotbollsspelare i klubbar som Warta IF, Hovås IF, Frölunda IF samt provspel i Blåvitt vid två tillfällen 1980 samt 1981 under Sven-Göran ”Svennis” Erikssons ledning har gjort att intresset för Svensk och Europeisk fotboll har intensifierats de senaste 20-30 åren och därmed spel på Stryktipset & Europatipset. Jag vill också passa på att tacka Joakim & Marie för förtroendet att vara spelläggare tillsammans med dem på Vinstsidan och jag hoppas att kunna bidra till vinster till andelsköpare och lyfta Ica Maxi Linköping mot högre höjder framöver.

För mera info se film nedan:

Tjena, tjena!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan  för att hitta mina andelar.

Hej!

Våra andelar läggs gemensamt av stallet, Marcus Wickström som är sponsor till stallet står som spelläggare.

Min stora passion i livet har alltid varit hästar. Med den röda tråden har jag arbetat både i Sverige och utomlands för att se och lära så mycket som möjligt om detta underbara djur. Med Hårt arbete, målmedvetet och goda mentorer lever jag idag min dröm.

Min filosofi är att hästarnas välbefinnande kommer i första hand. Noggrannhet och glädje är ledorden i verksamheten.

För mera info om mig titta gärna på detta Youtube klippet:

//Sofia

Halloj!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Halloj!

Mitt namn är Simon Holst och jag är en 27 årig kille boendes nere i Blekinge.

Har varit fotbollsintresserad sedan barnsben och när jag blev äldre så blev jag intresserad av att tippa.
När jag tippar lägger jag undan hjärta och själ och låter hjärnan, sannolikheten samt spelvärde ta över. Följer fotboll dagligen så är ständigt uppdaterad på hur lag presterar och hur
trupperna ser ut. Tittar även hur procenten på hur det svenska folket har tippat för att hitta fina kap och skrällar, det är ju trots allt just svenska folket man tävlar mot.

Tippande ska vara kul men tanken är ju såklart att man ska gå med vinst i längden. Privat ligger jag mycket plus och genom större system genom vinstsidan hoppas jag kunna dela med mig av större vinster.

Tjena!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Presentation kommer senare

Hallå!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Presentation kommer senare!

Tjenixen!

Klicka på mitt namn eller loggan ovan för att hitta mina andelar.

Hej

Conny Hall heter jag och har spelat på trav i närmare 40 år högsta vinst är på över 2 miljoner flera vinster på över 100 000 mitt motto vinna stort en gång än småvinster flera gånger vågar gå emot spelarkåren. Jag spikar aldrig storfavvisar! min idol är Olle Goop! Kallas ju för vilden pga min vilda spelstil!

Välkommen att hänga med på en andel.

Mvh,
Conny
Hugo

Presentation kommer senare

Hej

Johan Ryberg här!

Jag har spelat på trav sedan jag var tillräckligt lång för att nå upp till luckorna på Jägers. Min pappa delägde travhästar där och tog ofta med mig för att låta mig uppleva vinnarcirkeln tillsammans med honom.

Visst har jag sågat en hel del travexperter hemma från TV-soffan så det var med blandade känslor jag själv agerade ”travexpert” och gästtippare i direktsändning i september 2017. Då satt jag och min pappa i studion under uttagningarna till Oaks och Kriteriet tillsammans med programledarna Per Skoglund och Anders Malmrot.

Spelmässigt så går jag min egen väg och drar mig inte från att spika en mindre betrodd häst om jag fått feeling för den. 

Det ska alltid finnas hög potential i mina system så att vinsten blir hög när alla rätt sitter.

Jag har god tro på mitt sätt att spela och är övertygad om att en storvinst väntar runt hörnet

Hej

Johan Bengtsson här!

Hej!

Johan heter jag och kommer ifrån Dalsland, ett Sverige i miniatyr. Jag började spela på trav för några år sedan och har främst spelat privat. Nu ska det bli kul att börja spela med Vinstsidan gänget. Min styrka som spelare är att jag är bra på att få ihop loppen till en helhet, samt tvekar inte att gå på magkänslan. Jag gillar också banor med långa upplopp, så loppen blir mer spännande och utslagsgivande.

Hoppas på fina vinster tillsammans!

Mvh

Johan

Tjena Kurt här!

Hej, 57 år, från Ammarnäs, Västerbotten, men sen 2004 boendes i Norrbotten & Boden.
Keyboardist & f.d. DJ.
Glad amatörspelare, nybliven spelläggare för Vinstsidan började som gästis här, men från 1 augusti 2022 är jag ordinarie, & jag spelar här V75 & V86 här på vinstsidan

Hej!

Hej! Är en 38 årig travfantast från Norrbotten som har trav som största intresse, Min hemmabana är Boden. Mitt spelläggar namn är Norrlandsvinnaren. Jag lägger V75 och V86 andelar, både egna men även tillsammans med Marie och ska även börja lägga med Jocke. Häng gärna med mig på en eller flera andelar så jagar vi miljonerna tillsammans //Norrlandsvinnaren (Sebbe)

Tjena!

Hästägare i många år samt spelare. Min mest kända häst är  elitloppshästen Brother Bill som är mitt flaggskepp. Som spelare så är jag helt orädd och har mängder med erfarenhet och många kontakter inom tränarkåren i Sverige. Jag har dessutom spelat in många storvinster genom åren. Jag hoppas jag kan fortsätta dela ut stora och fina vinster till Er på Vinstsidan, häng gärna med på någon andel!

Tjena!

Fredrik Herlogsson, en sportälskare i fingerspetsarna, men framförallt fotboll och då England. Gillar att spela poolspel, stryktipset och Europatipset där vi går för de större vinsterna!

Tjena alla!

Tjena alla!!
David från Stockholm här, Spelat på travet 25-30år med Valla som hemmabana..  Förrutom travet så fiskar jag mycket över hela världen!!
Gillar att gardera dom största favoriterna och ha många i sista om det är rätt omgång för det.. Vart med om några miljonvinster som gett bra per andel….
Välkomna att följa med i jakten för en Big payday….

Hej!

Hej

Är en tjej från Thailand som började intressera mig för trav för ett tag sen. Det har gått väldigt bra och hoppas att det fortsätter så. Häng på, mina andelar dom heter Thai Winner.

Tjena, tjena!

Jag heter Fredrik Isberg och är en travbiten kille på 46 år med Umåker som hemmabana som är en riktig travnörd som följer ATG Live dagligen och ser mängder med trav lopp är delägare i travhästarna Drizzle hos Fredrik Wallin, Alvena Matteus hos Johan Untersteiner och Norrlands Peggy hos Jan Olov Persson så blir väldigt mycket trav på min fritid en del kanske känner igen mig när jag lagt andelsspel på flera olika bolag tidigare!

Hej!

Anna heter jag och kommer från Västkusten. Har följt Jocke o Marie i flera år och har nu fått förmånen att göra egna system. Tycker det är väldigt roligt med trav och att läsa om allt

Hej!

Hej!
Det är vi som är Sportgalningarna. Far och Son, vi älskar fotboll och gillar hockey. Förutom att vara spelläggare här så har vi även en oredigerad aw-pod som vi startade i april. Vårt riktiga arbete är som hantverkare där vi driver ett eget företag. Vårt motto när det gäller spel är att det ska vara roligt utan ångest. Våra andelar har oftast liten insats men självklart kan vi dra på vissa omgångar.
Skrev vi att vi älskar fotboll? Vi har stora förhoppningar på oss själva och vi är extra glada för att vara en del av vinstsidan. Ni kan följa oss på instagram Sportgalningarna samt Facebook. Vi gör även vår egen hemsida sportgalningarna.se utan att ha någon kunskap om det. Vårt riktiga motto är, livet ska vara roligt. Jesper och Kevin Sportgalningarna

Tjena!

Hej!
Vi heter Kristofer Jansson och Felicia Molin som tillsammans driver ett travstall i Storvik med hemmabana Gävle. Vi har ca 16 hästar i träning och tycker att det ska bli väldigt spännande att bli spelläggare på Vinstsidan.se där ni kan köpa våra andelar.  Ni kan följa oss på våran Facebook sida Stall Jansson-Molin och vår Instagram stalljanssonmolin.  Nu kör vi!